Мед Карпат — відомий здавна як еліксир здоров'я й довголіття
Має класичний ніжний медовий смак із легкою кислинкою і приємним посмаком. Період кристалізації до 2-4 тижні, утворюються великі, але м'які кристали.
До складу натурального гірського меду входить велика кількість органічних і мінеральних речовин, завдяки цьому він набуває особливої цінності серед інших видів меду. Склад, смак і лікувальні властивості меду неабияк залежать не тільки від того, за якими видами рослин він зібраний, а й від землі, води й навіть повітря тієї місцевості, де ростуть ці рослини. Тому цінність меду, зібраного з диких медоносних рослин в екологічно чистій місцевості Українських Карпат завжди істотно вища, ніж меду, зібраного з технічних культур на забруднених територіях у мегаполісів і густонаселених місцевості.