350 ₴
Об'єм: 10 капсул по 0.25 грама
Склад: маточне молочко
Величезні навантаження на роботу, травми, важкі хвороби виснажують людину та фізично та морально. Але прийшов час про це забути! Маточне молочко ліофілізоване — універсальний профілактичний продукт, завдяки якому ви зможете підтримувати свій організм у формі навіть після найважчих днів. Забудьте про стомлюваність, поганий імунітет і численні хвороби — натуральні препарати бджолиного походження підтримуватимуть вас завжди!
Властивості препарату:
Вживання маточного молочка рекомендоване:
Досягнення споживання маткового молочка:
Харчова та біологічна цінність маткового молочка в багато разів перевищує всі інші апіпродукти. Концентрація лізину, проліну, аспарагінової та глутамінової амінокислот у малиновому молочці більша, ніж у будь-яких типах білкових речовин тваринного походження. Для людського організму такі амінокислоти є незамінними, позаяк чинять позитивний вплив на суглобові тканини, збільшують когнітивні функції, мають гепатопротекторний ефект і важливі для правильної роботи та функціонування головного мозга.
Амінокислота лізин незамінний для процесу кальцієвого засвоювання людським організмом. Якщо немає цієї амінокислоти, стає просто нереальним колагенове продукування, яке відповідає за пружний та еластичний стан шкірних покривів, капілярних судин, кісткової тканини, хрящів. Крім іншого, лізин бере участь у процесах гормонального синтезу, а отже, маточне молочко по суті — еліксирний рятівник молодого стану.
Отримання та консервація:
З прийняттям рішення купити маточне молочко, треба знати, що є й один головний мінус — втрата якостей в умовах кімнатного температурного режиму через дві-три години. Для тривалого збереження такий апіпродукт підлягає консервації з використанням різних методів:
В умовах заморожування маточне молочко не втрачає власних характеристик, проте в разі перевезення з'являються проблеми. У разі адсорбції до адсорбенту (лактозно-глюкозної суміші), додають не більш ніж 7-10% маточного молочка, а в разі консервування медом ще менше — 1-2 г на 100 г меду. Більше не рекомендується, зважаючи на можливу порцію апипродукту.
Безперечно, найбільш вдалим методом консервації слугує ліофільізація, про використання якої було вже відомо з часів СРСР, свідченням чому є статті апітерапевтів. Застосовуючи заморожування (з температурним режимом -30 °C) і сушіння у вакуумних контейнерах апіпродуктів не втрачає своїх характеристик, у ньому не містяться штучні добавки та консерванти, і ключові — його можна зберігати до 2 років за кімнатної температури.
Маточне молочко ліофілізоване, що являє собою маточне молочко та навіщо його застосовувати?
Бджоли маточне молочко — це первинний корм, продукованих молодими бджолами, які мають годувати личинок і матку. Різниця в тому, що личинки робочих бджіл добувають маточне молочко лише 3 доби, а матка — упродовж усього життя. З цієї причини тривалість життя її набагато більша від звичайних бджіл — аж до 7 років, тоді як робочих бджіл лише 35-40 діб. Однак якщо личина робочої бджоли стане добувати маточне молочко понад 3 години, у неї з'являються репродуктивні функції, і вона стає маткою. Це положення нерідко, якщо в сім'ї бджіл вбиває матка та її терміново необхідно змінити.
Маточне молочко — це желеподібна суміш білого або ніжно-бежевого тону з характерним запахом і вираженим кислим присмаком. Отриманням маточного молочка зайняті далеко не всі прихильники — пасма, оскільки цей механізм вимагає докладання великих зусиль. Твердо купити продукти щітку — маточне молочко ой як непросто, вартість такого апіпродукту досить висока.
Форма випуску: в окремому пакованні міститься 10 капсул по 0,25 г, що еквівалентно 1 граму нативного маткового молочка.
Рекомендуємо купити маточне молочко ліофілізоване для себе, рідних і близьких людей.
Не належить до медикаментозних препаратів!
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукту бджільництва | Маточне молочко |