Екструдер являє собою спеціальний пристрій для відділення меду від забрусу механічним способом.
Відділення відбувається всередині циліндра з перфорованими отворами — мед проходить через перфорацію й за допомогою роздільного вала потрапляє на сито. Відокремлений від меду віск залишається всередині екструдера, де пресується в брикет гвинтом і виштовхується назовні. На виході пасмам дістає сухий брекет воску, придатний для повторного переплавлення.
Усі елементи екструдера виготовлені з неіржавкої сталі, стійкої до кислотного середовища. У конструкції передбачені колеса для зручнішого транспортування. Завдяки продуманому механізму сепарації екструдер простий в експлуатації й ефективно працює за порівняно невеликого розміру.
Прес для воску працює від мережі напругою 230 В і за потреби може використовуватися для пресування харчових продуктів — наприклад, фруктів.
Технічні характеристики верстата для віджимання забрусу:
Розміри:
Основні | |
---|---|
Виробник | Lyson |