Зручний у використанні декристалізатор меду, призначений для банок об'ємом три літри, з можливістю прогрівання продукту до +40 градусів Цельсія. Тривалість досягнення потрібних температурних показників варіюється в межах 10-24 годин і залежить від сукупності чинників, зокрема від структурних особливостей сировини, її температури, матеріалу тари та показників довкілля. Розраховувати на високу ефективність декристалізації можна, якщо зовнішня температура є в межах +20-+25 градусів.
Прилад компактний — 54 на 20 сантиметрів у розібраному вигляді, водночас обладнаний досить потужним електроприводом — 15 Вт. Живлення здійснюється від електромережі 220 В. Незапобіжний процес розщеплення кристалів відбувається в м'якому режимі, що дає змогу зберегти структуру, корисні та смакові якості меду. Відмітними рисами пристрою є:
Сфера застосування пристрою не обмежується нагріванням меду. Якщо його розкласти, то вийде чудовий килимок для висушування фруктів, горіхів, трав, грибів і насіння. У холодну пору року з його допомогою можна видаляти зайву вологу з взуття.
Інформація представлена для ознайомлення. Зовнішній вигляд і характеристики товару можуть відрізнятися від зазначених тут.